TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı öğrencilerimizle birlikte coşku ile kutlandı.

Kas

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYRABOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HEDEF YKS 2024 Eylem planı haberimiz içeriğindedir.

Ekm

Değerlerimiz öğrencilerimizle birlikte hazırlanan pano çalışmasıyla sergilendi.Öğrencilerimizle birlikte hayvan hakları ve değerlerimiz ile ilgili hazırlanan slayt izleme ve yorumlama çalışması yapıldı.

Ekm

Deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.Öğrencilerimizi deprem konusunda bilinçlendirmek amacıyla okul müdürümüz Muhammet Tikankuş eğitim vermiştir.

Ekm

Değerler Kulübü ve Çedes Panosunda 17 Ekim İmam Hatip Okullarının kuruluş yıldönümü için pano çalışması öğrencilerimizle birlikte hazırlanmıştır.

Eyl

Mevlidi Nebi Haftası Etkinlikleri

Okulumuz konferans salonunda Melek Akdoğan ve Münevver Karakaya koordinatörlüğünde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Mevlidi Nebi Haftasını kutladık.

Eyl

Okul Müdürümüz Muhammet Tikankuş tarafından öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapılan değerler eğitimi çalışmalarına ait raporlar haberimiz içeriğindedir.

Haz

Okul gelişim planı sene sonu raporumuz haberimiz ekinde görseli paylaşılmıştır.

Haz

Okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik rehberlik ihtiyaç belirleme anketi uygulanmış olup, anket verileri exel dosyasına işlenerek rehberlik servisine iletilmiştir.

Haz

İmam Hatip Buluşmaları kapsamında okulumuz konferans salonunda şiir dinletisi programı düzenlenmiş olup, programımıza ilçemiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve özel konuklarımızın katılmıştır.

Müşavir Öğretmenimiz Kriz Yönetimi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Haz

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu İslam büyüklerinin tanıtımını içeren çalışmalar okul giriş koridorunda sergilenmektedir.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Güzelce hasan Bey Camii'ni ziyaret ettik.