TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

6 şUBAT 2024 tarihinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Din Öğretimi Şube Müdürü Selçuk AKYILDIZ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlar haberimiz ekindedir.

Şbt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik etkili ders çalışma yöntemleri ve sınav motivasyonu konularında seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında 12. sınıf öğrenci velilerimize sınav analizleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi Sınavı için hazırladığımız afiş çalışmamız haberimiz içeriğindedir.

Ock

Öğrencilerimiz ile birlikte Hayrabolu Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettik.Öğrencilerimiz kütüphane kuralları hakkında bilgi aldılar.

Ock

EBA kullanımının teşviki amacıyla EBA kullanım süresi en fazla olan öğrencimiz ödüllendirilmiştir.Öğrencimiz Berat Işık'a hediyesini Okul Müdürümüz Muhammet Tikankuş vermiştir.

Ock

Ayın değerleri olan Yardımseverlik -Merhamet-Hoşgörü konuları ,Değerler Eğitimi kulubü tarafından yapılan etkinlik ve faaliyetlerle öğrencilerde farkındalık oluşturmaya çalışıldı.

Ara

Mesleki tanıtım faaliyeti ve trafik güvenliği eğitimi gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz öğrencilerimize yönelik tecrübelerini paylaşmak üzere Hayrabolu Gaziler Derneği Başkanı Ali Güz tarafından ziyaret  gerçekleştirildi.

Ara

Hedef YKS Projesi kapsamında yapılan akademik takip komisyonu toplantısında kararlaştırıldığı şekilde her ay bir deneme sınavı yapmaya devam etmekteyiz.

Kasım ayı deneme sınavı sonuçları öğrencilere bildirilmiştir.

Ara

Kasım ayı içerisinde Değerler kulübü olarak sorumluluk-özdenetim - saygı değerlerini  gerek öğrencilerimizle hazırladığımız panolar ve gerekse sınıf içi etkinliklerle farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte okul bahçemize ağaç dikimi yapılmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi kabirleri başında ziyaret ettik.

Kas