TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Muhammet TİKANKUŞ - Müdür

1980 tarihinde Erzurumda doğdu. İlk öğrenimine Erzurumda başladı. İlkokul,Ortaokul ve Liseyi Bursa´da tamamladı. 2004 yılında başlamış olduğu Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Anabilim Dalı Resim Öğretmenliği Lisans programını 2008 yılında tamamladı. 2011 yılında Bitlis 8 Ağustos Ortaokuluna Resim Öğretmeni olarak atandı. İdarecilik görevine Simten ve Ataman Özbay Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak başladı. Çeşitli kademelerdeki okullarda Müdür Vekilliği görevini sürdürdü. 2019 yılında Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak atandı. 2022 yılında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden yüksek lisansını tamamladı. Evli olup okulda ki görevine halen devam etmektedir.