TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem 1. yazılı sınav tarihleri haberimiz ekindedir.

Mrt

Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hayrabolu İmam Hatip Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve personellerinin katılımıyla  personel tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Toplumumuzda birlik ve beraberliği sağlayan Ramazan Ayının manevi ve geleneksel ruhunu yaşatmak amacıyla yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi buluşturarak Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "Ramazan Ayı Pano Yarışması" için hazırlamış olduğumuz panomuz haberimiz içeriğinde yer almaktadır. Ayrıca İmam hatip lisesi meslek dersleri öğretmenimiz Sedef Nur Abir ve öğrencilerimiz ile birlikte Ramazan ayı münasebetiyle öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik şeker ikramında bulunduk.

Mrt

Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında "Öğretmenim Ne Okuyor?" isimli panomuzu öğrencilerimiz ile birlikte hazırladık.

Mrt

Değerler eğitimi kapsamında ayın değeri olarak "adalet" değerini işledik.Öğrencilerimizle pano hazırladık ve sınıflarımızda adalet konulu video izletimi yapıldı.

Mrt

Okulumuz münazara takımı ilçemiz liseler arasında yapılan münazara yarışmasında birinci olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İlçemiz liseler arasında yapılan münazara yarışmasında öğrencilerimiz Hüseyin Korkmaz Anadolu Lisesi'nin takımını yenerek finale yükselmişlerdir.

Şbt

Okulumuza ziyarete gelen trafik polislerinin öğrencilerimize mesleki tecrübelerini paylaştığı mesleğimde bir gün etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

6 şUBAT 2024 tarihinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Din Öğretimi Şube Müdürü Selçuk AKYILDIZ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlar haberimiz ekindedir.

Şbt

11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik etkili ders çalışma yöntemleri ve sınav motivasyonu konularında seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında 12. sınıf öğrenci velilerimize sınav analizleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.